Vi har brygget øl i mer enn 12 år hovedsakelig på hobbybasis. I en periode var aktiviteten organisert under et serveringsforetak og ølet ble solgt i bar og til spisende gjester. Vi brygger ulike øl, mange tradisjonelle typer men også mer eksotiske varianter. Blant annet har vi vært i Australia på bryggeribesøk og hentet hjem inspirasjon til spennende lokale øltyper derfra. Du bør prøve vår tropiske ale som både lukter og smaker av fantastiske tropiske frukter takket være spennede humlesorter fra Oceania. Alle våre brygg er ufiltrert, vi mener dette er viktig for aromaen i ølet. At brygget er ufiltrert medfører at ølet ikke alltid er like gjennomsiktig og at du vil kunne oppleve noe bunnfall i fat. Ølet vårt er gluteredusert men vi kan ikke garantere at det er glutenfritt. Det er håndverksbrygg vi driver med og det ligger mye jobb i hvert brygg som ferdigstilles. Vi har nylig oppgradert bryggeriet og har nå mulighet til å brygge 2.000 liter pr dag. Dette er likevel små kvanta og vil ølet ikke nødvendigvis være helt likt hver gang, nesten på samme måte som at vin kommer i årganger.

Driver du et serveringssted og ønsker deg husets øl så kan vi sammen med deg ta frem et øl akkurat slik du ønsker det. Skal du arrangere bryllup, firmafest, feire runde år eller arrangere en festival? Vi brygger ditt ekslusive øl for anledningen og vi kan til og med tappe dette på boks som du selv kan designe etiketten til.

Vi jobber mot mest mulig bærekraftig brygging. Lokalene varmes opp med sol, jordvarme, restvarme fra brygging og varmepumper. Under 1% av råvarene under bryggingen havner i matavfallet. Det øvrige går til landbruket som dyrefor.

Foreløpig har produkene våre kun vært tilgjengelig på 9 og 19 liter fat. Ølet har blitt meget godt mottatt og etterspørselen etter mindre forpakninger er stor. Vi er nå igang med testkjøring av tappeanlegg for øl på boks boks for salg også i ordinære matbutikker. Ølet skal fremdeles også selges på fat som gjenbrukes utallige ganger. På fatet holder ølet seg friskt i måneder etter åpning. På den måten går ingenting til spille og det blir overhodet ikke noe avfall.

Fatene leveres i 9 og 19 liter størrelse. Det lille fatet får du greit inn sammen med vanlig saker i kjøleskapet og du kan tappe et glass akkurat når det passer, se våre tappeløsninger. Det store fatet blir såpass høyt at det ofte må litt andre løsninger til. Vi har tips til hvordan dette kan gjøres. Få ølet ut av fatet… Ulike løsninger for tapping kan kjøpes hos oss.(link) Når fatet er tomt tar du en tur innom hos oss og bytter det i et fullt fat!

Du har 30 dager returrett på tappeutstyr kjøpt fra oss. Retur forutsetter at produktet er ubrukt, ligger i orginalemballasje og leveres til oss. Det er ingen returrett på verken øl eller ølfat. Benytter du ikke lenger fatet bør det innleveres hos oss for mulig gjenbruk eller forsvarlig returhåndtering.

Vi forholder oss til alkoholloven samt Nittedal kommunes regler for salg av alkoholholdig drikke. Spesielt nevnes punktene under

Alkoholdig drikke selges kun til de som er 18 år eller eldre. Ved henting eller utkjøring skal den som tar imot varene legitimere seg med mindre vedkommende åpenbart er gammel nok. Skjegg er ikke leg! Selv om nettbutikken er åpen døgnet rundt hele året skal både henting og levering skje innenfor tider bestemt av Nittedal kommunes regler for salg av alkoholholdig drikke. Vi leverer ikke ut til personer som er åpenbart beruset.

Det er ditt ansvar at ølfatet alltid behandles på en skikkelig måte. Fatet skal ved bytte til nytt være skylt rent og uten skader av noe slag. Vi har ulike reservedeler til fat tilgjengelig. Dersom du har vært uheldig og skadet fatet vil vi vurdere om dette kan repareres. Dersom fatet ikke kan repareres må det erstattes. Reparasjon eller erstatning belastes deg som kunde.

Trenger du hjelp? Kontakt oss på support(at)northbrew.no

Handlekurv