Få ølet ut av fatet…

Den enkleste løsningen er å ha et lite fat stående i kjøleskapet.

På fatet har du en picnickran

Eller eventuelt en picnicslange

Til å begynne med kommer ølet ut av fatet ved hjelp av trykk fra kullsyren (CO2) som ble naturlig dannet under vår miljøvennlige gjæringsprosess. Med jevne mellomrom etterfyller du co2 i fatet slik at ølet fortsetter å komme ut gjennom tappekran eller slangekran. CO2 i fatet sikrer at ølet ikke kommer i kontakt med oksygen og det medvirker til holdbarhet på opptil ett år selv på åpnet fat!

Om du vil ta den litt lenger så har du 2-3 fat med ulike typer øl i en fryser. Temperaturen i fryseren styrer vi til 1 grad med en liten boks som du kobler mellom stikkontakten og fryseren. Ølet tapper du med picnicslange eller picnickran. Noen velger også å montere tappekraner på siden eller på lokket av fryseren.

Det går også an å sette 2 fat i et vanlig kjøleskap. På skapet kan du montere en tappekran eller to.

En kegerator er tingen for deg som virkelig ønsker å imponere naboen eller kanskje jobbkollegene. Kegerator kan leies fra oss om dere for eksempel skal ha en firmafest. Kegeratoren rommer inntil 57 liter iskald drikke!

Alt utstyret kan du kjøpe eller leie hos oss. Vi setter sammen en pakke som passer deg!

Handlekurv