Den enkleste løsningen er å ha et lite fat stående i kjøleskapet.
På fatet har du en picnickran
Eller eventuelt en picnicslange
Til å begynne med kommer ølet ut av fatet ved hjelp av trykk fra kullsyren (CO2) som ble naturlig dannet under vår miljøvennlige gjæringsprosess. Med jevne mellomrom etterfyller du co2 i fatet slik at ølet fortsetter å komme ut gjennom tappekran eller slangekran. CO2 i fatet sikrer at ølet ikke kommer i kontakt med oksygen og det medvirker til holdbarhet på opptil ett år selv på åpnet fat!
Om du vil ta den litt lenger så har du 2-3 fat med ulike typer øl i en fryser. Temperaturen i fryseren styrer vi til 1 grad med en liten boks som du kobler mellom stikkontakten og fryseren. Ølet tapper du med picnicslange eller picnickran. Noen velger også å montere tappekraner på siden eller på lokket av fryseren.
![](http://www.northbrew.no/wp-content/uploads/2022/10/20221030_075306-1-e1667113482837.jpg)
Det går også an å sette 2 fat i et vanlig kjøleskap. På skapet kan du montere en tappekran eller to.
En kegerator er tingen for deg som virkelig ønsker å imponere naboen eller kanskje jobbkollegene. Kegerator kan leies fra oss om dere for eksempel skal ha en firmafest. Kegeratoren rommer inntil 57 liter iskald drikke!
![](http://www.northbrew.no/wp-content/uploads/2022/10/Kegerator.jpg)
Alt utstyret kan du kjøpe eller leie hos oss. Vi setter sammen en pakke som passer deg!